Vårt alarmmottak er oppjustert og digitalisert, samtidig som vi fremdeles kan motta alarmer på analoge linjer. Det er fremdeles mange heiser i vårt distrikt som benytter analoge teknologi for overføring av alarm- og talemeldinger. Samtidig som vi ser at digitale sendere fra heis begynner å øke. Når det gjelder brannalarmer er de fullt ut digitalisert.

For å sikre best mulig overvåking av linjene brannalarmen bruker har vi gode samarbeidspartnere i Safetel og Securinet. Det er disse som leverer alarmsender og infrastruktur mellom våre kunder og vårt alarmmottak. Samarbeidet med Safetel og Securinet gjør at alarmlinjene blir overvåket fra deg som kunde og inn til pulten hos våre operatører. Overvåkingen våre samarbeidspartnere utfører innebærer at det blir sendt et varsel dersom det skjer noe med senderen eller linjene den benytter, eksempelvis strømbrudd, fjerning av utstyr eller at senderen ikke kan kommunisere med omverdenen. Inn til vår sentral og hos oss finnes flere linjer. Dette gjør at om en linje brytes kommer alarmen inn på en parallell linje. Sammen med kontinuerlig overvåking internt gjør dette alarmoverføringen meget sikker.

Alarmene vi mottar blir betjent av våre operatører som har lang erfaring innen brann og redningstjeneste. De sørger for at det lokale brannvesenet blir varslet umiddelbart etter mottatt alarm. Les mer om våre alarmtjenester under fanen «alarmtjeneste».

For mer informasjon:
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Fagleder Alarm
Karin Nordby
Tlf: 6920 1723

En av våre fire operatørpulter
En av våre fire operatørpulter
Alarmbrann

Follo BV er på vei til brann i bygning i Dalefjerdingen, Enebakk.

fra Alarmbrann

Alarmbrann

Follo BV er på vei til ABA i Finstad Park.

fra Alarmbrann

Alarmsentral Brann Øst AS - Postadresse: Pb. 716 Krapfoss, 1509 Moss - Besøksadr.: Tykkemyr 2, 1597 Moss - Tlf: Operativt: 6920 1700
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Moss, Rygge, Råde, Våler, Vestby, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Marker, Aremark, Eidsberg, Rakkestad, Skiptvet, Spydeberg, Askim, Trøgstad, Ski, Enebakk, Oppegård, Ås og Frogn