Terje Surdal takker Reidar Falkensten for samarbeidet hittil i prosjektet med mobile kartløsninger.Første møte i Beredskapsforumet for Brann- og Redningstjenesten i ABØ distriktet ble avholdt i Moss 20.06.13.

Representanter fra de fleste brannvesen i distriktet møtte på første møtet i det nyetablerte Beredskapsforumet. Arbeidet vil koordineres og tilrettelegges av daglig leder i ABØ AS, Terje Surdal, og det er lagt opp til en kvartalsvis møtefrekvens hvor aktuelle saker innen beredskap er tema. Med implementeringen av mobile kartløsninger i det enkelte brannvesens kjøretøyer som har pågått siste halvåret, og etter at rammeavtale ble inngått i desember 2012, var dette et naturlig hovedtema i første møte. 

Fra leverandøren LOCUS møtte to representanter som bidro til nødvendige avklaringer og informerte om status innen VA kart, svenske kart og forhold relatert til de nye TETRA terminalene.  Videre ble plan og veien videre med implementering av objektplaner og etablering av felles struktur for distriktet gjennomgått.

Tema neste møte i september 2013 vil fokusere spesielt på oppdragshåndteringsverktøyet Vision/Boss og Øvingsplaner 2013.

Alarmbrann

Follo BV er på vei til brann i bygning i Dalefjerdingen, Enebakk.

fra Alarmbrann

Alarmbrann

Follo BV er på vei til ABA i Finstad Park.

fra Alarmbrann

Alarmsentral Brann Øst AS - Postadresse: Pb. 716 Krapfoss, 1509 Moss - Besøksadr.: Tykkemyr 2, 1597 Moss - Tlf: Operativt: 6920 1700
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Moss, Rygge, Råde, Våler, Vestby, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Marker, Aremark, Eidsberg, Rakkestad, Skiptvet, Spydeberg, Askim, Trøgstad, Ski, Enebakk, Oppegård, Ås og Frogn