110-sentralen er samlokalisert med brannvesenet på Tykkemyr i Moss. Sentralen betjenes operativt av tjenestemenn og kvinner med lang erfaring og betydelig kompetanse innen brann og redning. Etter å ha mottatt melding om brann eller ulykke er vi ansvarlig for varsling og videre oppfølging av tilstrekkelig innsatsstyrke.
Hvert år håndterer 110-sentralen i overkant av 10 000 hendelser.

For å kunne hjelpe deg best mulig når du ringer 110, er det svært viktig at du kan gi oss de opplysningene vi trenger, slik at vi kan varsle nærmeste og riktige ressurs.
Vi ønsker at du skal:

  • Snakke rolig og tydelig
  • Oppgi adresse/stedsnavn og kommune
  • Fortelle hva som har skjedd
  • Fortelle hvem du er

Ikke legg på før det er avtalt med operatøren, brannvesenet er på vei mens samtalen pågår. På denne måten gjør du det lettere for oss å hjelpe deg.

For mer informasjon:
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Operativ leder
Kjetil Grav
Tlf: 6920 1708

Nærbilde av telefon operatør

Alarmsentral Brann Øst AS - Postadresse: Pb. 716 Krapfoss, 1509 Moss - Besøksadr.: Tykkemyr 2, 1597 Moss - Tlf: Operativt: 6920 1700
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Moss, Rygge, Råde, Våler, Vestby, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Marker, Aremark, Eidsberg, Rakkestad, Skiptvet, Spydeberg, Askim, Trøgstad, Ski, Enebakk, Oppegård, Ås og Frogn